12 вересня 2022 12:52

Тотті про розлучення з дружиною після 20 років стосунків: "Мені говорили: "Іларі має іншого. І навіть не одного". Були факти. Це привело мене до депресії"

Франческо Тотті розповів про розлучення з моделлю Іларі Блазі після 20 років спільного життя.


У липні колишній нападник «Роми» повідомив, що розлучається з Блазі.


«Я пройшов через складний період. Спочатку я закінчив кар'єру, а потім мій тато помер від коронавірусу. Я теж тяжко хворів на ковід протягом 15 днів. Однак моя дружина не підтримала мене, коли я потребував її найсильніше.


Неправда, що я зрадив її першим. Я сказав, що не говоритиму про це, і не робив цього. Але я прочитав стільки вигаданих історій за останні тижні... Через деякі з них навіть постраждали діти.


Торік у вересні до мене почали доходити чутки: «Послухай, у Іларі є інший. І навіть не один». Я не зраджував їй за 20 років стосунків, як і вона мені. Але коли мене про це попередили різні люди, яким я довіряю, я почав її підозрювати. Я подивився в її телефон і побачив, що існує третя людина, яка була посередником між Іларі та іншим чоловіком.


Були докази. факти. І це призвело до депресії.


Я більше не міг вдавати, що нічого не відбувається. Але це був не я, а хтось інший. Я вибрався завдяки Ноемі.


Я боюся, що з Іларі все дійде до суду. Як і раніше, сподіваюся, що ми зможемо дійти згоди.


Зараз я мовчу. Цей вечір коштував мені шість місяців життя. Я хотів би говорити про футбол і «Рому», яку завжди ношу з собою в серці», – сказав Тотті в інтерв'ю Corriere dello Sera.